Se det på IBC 2017:

 
IP monitor, IP intercom
og nye interface enheder
   
       

Broadcast udstyr, der er
både bruger og budget venligt

 

Sonifex logo

   

Sonifex har i over 40 års stået for broadcast audio udstyr i høj kvalitet, men til fornuftige priser. Fra lanceringen af deres markedsdominerende cart maskiner i 80'erne over den kæmpe RedBox serie interface enheder til de avancerede, nye digitale systemer. Og de fortsætter stadig med at lancere nye produkter. På IBC 2017 er der en meget lang række nyheder, der går fra de simpleste passive enheder til avancerede Audio over IP løsninger. Så kom og se det hele - de er som altid lige inden for døren til venstre i Hal 8.

   
       

Helt ny serie af passive interface
enheder, bl.a. hovedtelefon amp

 

Sonifex AVN talkback system

Sonifex CM-HPX1 hovedtelefon enhed

   

Sonifex udvider sin serie af passive interface enheder med et par geniale små bokse.
CM-HPX er en passiv hovedtelefon "level control" (man kan jo ikke kalde den en forstærker, når den er passiv). Men den kan anvendes der, hvor man normalt ville placere en hovedtelefon forstærker, for den tager et balanceret stereo liniesignal og leverer et hovedtelefon signal med niveauregulering.
Perfekt til lige at sætte under bordet i studiet, i rack rummet, i skuffen i OB vognen osv.
Enheden kan anvendes med hovedtelefoner med en impedans over 150 Ohm.
Der er også andre nye enheder på vej i samme serie, alle passive.

   
       

Genial standalone 19" 1U monitor
enhed til IP audio installationer

 

Sonifex AVN talkback system

Sonifex AVN-PXH12 AoIP monitor enhed

   

Audio over IP breder sig jo overalt, og enorme antal kanaler farer rundt i de store huse og mellem OB vogne. Det er jo genialt, men nogle gange kan det godt være lidt svært at "komme ind" i den store IP-strøm. For overhovedet ikke at tale om at lytte med på netop det, man lige har brug for i den enkelte situation og position.
AVN-PXH12 er en 19" 1U rack monitor og mikser, der giver mulighed for indlytning af op til 2x12 AES67 kilder enkeltvist eller samtidig med individuel gain kontrol - i den indbyggede højttaler eller i hovedtelefoner med valg af left/right/streo.
Der er oven i købet 4 stereo (front og bagpanel) indgange og 3 analog udgange for yderligere indkobling og udtag fra/til lokale enheder.

   
       

Nyt IP talkback/monitor system til
studievært, gæster, musikere osv.

 

Sonifex AVN-PX8x4C Mix Engine

Sonifex AVN-PX8x4C og -MPTR setup

Sonifex AVN-PX8x4C Mix Engine

Sonifex AVN-MPPR setup

   

AVN-PX8x4C. Systemet består af en central "mix engine", der indholder tilslutninger for dels Dante/AES67 netværk samt 24 lokale indgange og 16 udgange. Dens DSP kerne kan generere 8 separate virtuelle miksersæt, der hver består af 4 audio signaler.
AVN-MPPR. Et antal "lyttestationer", beregnet på studieværter, gæster, producer, teknikere, kameramænd - eller musikere, hvis man er i optageregi, kan lokalt lave sit eget mix af de fire kilder i det virtuelle miksersæt, som den individuelle enhed er valgt til. Hver bruger kan således lave sit helt individuelle mix af "sine" 4 kilder.
Intercom systemer kan således også routes ind som kilde og de forskellige com grupper kan ligge på forskellige af de virtuelle miksere efter behov.
Der er både hovedtelefonudgang på fronten og XLR på bagsiden.
AVN-MPTR. Et tekniker panel giver mulighed for at både overvåge og styre hver af de 8 virtuelle miksere og kontrollere niveauet på de enkelte enheder.
Systemet har desuden mulighed for at sende og modtage GPIO tilslutninger mellem enhederne.

     

 

     

 

Sonifex på IBC, stand 8.E61

   

 

 

 

 

September 2017

 

 

Interstage - pro audio with a smile

 

Link til Interstage hovedmenu