Nyt på NAB 2016 og LLB 2016:

 

Cedar DNS-2 universel
Dialogue Noise Suppressor

   
       

DNS: Dialogue Noise Suppressor
med automat-gear

 

Cedar logo

   

Cedar Audio er anerkendt overalt for at lave verdens bedste støjreduktion, uanset om det drejer sig om restaurering af gamle optagelser, sikkerhed og overvågning eller live lyd.
Og deres Dialogue Noise Suppressor er blevet standard indenfor filmproduktion og live show og broadcast. For med sin Auto-LEARN funktion tager den sig selv af problemerne uden behov for indblanding - og med en total processor delay på under 2ms giver den ingen problemer med sync, men kan indskydes i kæden hvor som helst.

   
       

DNS-2: rene stemmer
hvor som helst når som helst

 

Cedar Audio DNS-2 logo

Cedar Audio DNS-2 front

Cedar Audio DNS-2 venstre panel

   

Nu kommer så nyeste medlem af DNS familien, og det er en længe ventet enhed:
DNS-2 er en kompakt to kanal enhed, der har både analog og digital ind/udgange (indgang valgfri linie eller mikrofon med Phantom power) og fuldautomatisk støjreduktion med Auto-Learn.
Cedar DNS giver generelt en stor forbedring af taleforståeligheden, for den tager ikke kun "almindelig" støj som trafik, vind og vejr, lamper og blæsere m.v. - men også overhør mellem kanaler, for meget rumklang, feedback og alt andet, der gør stemmerne uklare.
DNS-2 er således oplagt til:
* ENG tasken med optager eller sender
* Direkte på kameraet før MPEG encoder
* Det kompakte location studie
* Webcast setup fra generalforsampler m.m.
* Kirker og forsamlingshuse
* Sportshaller
* Telekonferencer
* Auditorier
* Små PA anlæg
Og med sine alsidige ind/udgange kan DNS-2 kobles ind hvor som helst i signalkæden, uanset om det er et digitalt miljø, eller direkte efter mikrofonen på talerstolen.
Cedar DNS-2 fødes med 12V ekstern strøm, så den f.eks. kan monteres direkte på kameraet og rense lyden inden MPEG encoderen. DNS-2 leveres naturligvis komplet med strømforsyning til stationær brug.
Eller sagt på en anden måde: Rene stemmer hvor som helst og når som helst.
Cedar DNS-2 vises for første gang på NAB i Las Vegas, og vi har naturligvis en fuldt fungerende enhed med på LLB udstillingen i Stockholm 10.-12. maj.
Vi regner med at have de første enheder til levering i slutningen af maj måned.

   
       

DNS-8 den ultimative enhed
til live og broadcast brug

 

Cedar Audio DNS-8 med iPad

   

Cedar DNS-8 er stadig kongen af live støjreduktion til såvel broadcast som live og scene brug. Med sine 8 kanaler kan den insertes på de enkelte kilder og således sørge for ren lyd før programmet mikses.
Indgangene kan sættes i grupper, så f.eks. fem journalister om et bord eller stereo/surround sæt behandles ens, og der er avanceret overvågning og styring via standard web browser.

   
       

DNS-One plug-in
til ProTools, AVID, Lawo osv.

 

Cedar Studio 7 Plug-In

   

Cedar DNS-One er samme algoritme som DNS-8, komplet med Auto-Learn, og en del af Cedar Studio 7 pakken af AAC og VST real time plug-ins til ProTools, Avid m.v. og naturligvis også alle live pulte, der kan anvende VST som f.eks. Lawo.
Studio 7 indeholder udover DNS-One også moduler avancerede som Debuzz, Declip, Retouch, Declick og Decracke samt Auto Dehiss.

   
       

Også plug-ins, PC system
og surveillance / security

 

Cedar Audio Trinity

   

Cedar Audio er også verdens førende specialist i lydrensning til brug for sikkerhed, overvågning og logging.
Cedar Trinity er en kompakt alt-i-et enhed til netop dette brug. Den består af:
Multikanals optager, der altid er aktiv, også uden at man er logget ind på maskinen, og som har kapacitet til optagelse i flere år.
Lydrens i real time og med en brugerflade, der kan betjenes af alle uden lydteknisk uddannelse og erfaring. Både på live kilder og ved afspilning, og naturligvis non-destruktiv.
Aflytning, afskrift og markering af optagelserne sker nemt af såvel live signalet som optagelserne.
Fil verificering. Skal optagelserne bruges i retten er det vigtigt at kunne bevise, at der ikke er ændret på dem. Dette klarer Trintity også med det specielle verifikations modul.
Cedar Trinity har også netværks kapacitet, så flere satellit arbejdsstationer kan kobles på hoved-enheden og både lytte til live feeds, rense, aflytte/afskrive osv. samtidig.

     

 

Interstage Update December 2015

Monitor test af Cedar Audio DNS-8 live

Cedar Audio lydrens varegruppe

     

 

Cedar på NAB Las Vegas, stand C1639

Interstage på LLB Stockholm, stand 05:40

   

 

 

 

 

April 2016

 

 

Interstage - pro audio with a smile

 

Link til Interstage hovedmenu