CEntrance - nye USB
og smartphone interfaces

   
        Ny agentur har premiere på
MonitorExpo den 5.-6. november
 

CEntrance logo

 

    Der findes efterhånden så mange firmaer, der laver alle mulige interfaces til stort set alle typer enheder. Men en gang imellem er der alligevel nogen, der skiller sig helt ud fra mængden - enten fordi de laver noget helt anderledes, eller fordi de simpelthen har en mere professionel tilgang og laver produkter, der ikke bare er en "panik-løsning", men både virker, lyder godt og holder til professionelt brug.
CEtrance gør begge dele på samme tid, og vi er stolte af at lancere og distribuere deres produkter i Danmark.
   
        Professionel in-line USB 24/96
mic preamp/headphone amp
 

CEntrance MicPort Pro

CEntrance MicPortPro
 


 

 

 

CEntrance MicPort Pro er noget så simpelt som en højkvalitets mikrofon forforstærker med 24/96 converter og USB udgang. Den har naturligvis mulighed for 48V Phantom power og en fornuftigt gain regulering.
Dens robuste aluminiums inline design har indbygget hun XLR stik, så den kan sættes direkte op i mikrofonen, og kobles til computeren via standard USB kabel - og får naturligvis strøm via tilslutningen, så man ikke skal tænke på batterier.
Monitor udgang. Der er også indbygget en kvalitets hovedtelefon forstærker, der er direkte forbundet til indgangen uden nogen delay, så man kan lytte med på, hvad man laver (altså ikke retur fra computeren, for man bliver jo tosset af at lytte til sig selv med delay).
Udgangen har ligeledes niveauregulering via en fornuftig drejekontrol.
MicPort Pro er direkte kompatibel med Windows fra XP og fremad, Mac OS X 10.4 og fremad - samt naturligvis Linux.
Stereo optagelse er lige så (eller måske dobbelt så?) nemt - anvender man den medfølgende CEntrance Universal Driver software, kan man anvende flere enheder og kombinere dem som en stereo enhed, sammen med ASIO programmer som f.eks. Cubase, Nuendo, Cakewalk og lignende.
Super kvalitet. Og når vi siger højkvalitets forforstærker, så mener vi det faktisk! Den lyder simpelthen fantastisk godt, og er da også allerede valgt af store broadcasters som bl.a. BBC, CNN, NBC, CBS, ABC og NPR.

   
 
   

HiFi-M8 får den gode lyd
ud af iDims/PC/Mac i topkvalitet

 

CEntrance MixerFace

CEnstrance HiFi-M8
 

Made for iPod, iPad, iPhone

   

HiFi-M8 (udtales HiFi Mate) er lavet til alle dem, der har behov for at få lyden ud af deres iDims i en ordentlig kvalitet - uanset, om det er aflytning direkte på hovedtelefoner eller til et professionelt anlæg, aktive højttalere eller andet. For selvom hovedtelefonudgangen på nutidens digital-player er blevet bedre, så er der stadig lang vej til det optimale.
Så uandet om der er tale om den krævende lytter på vej i toget eller en professionel præsentation over et PA anlæg, så er her løsningen - der klarer signaler op til 24 bit 192kHz i top kvalitet.
CEntrance HiFi-M8 har indgang fra Apple iDims eller standard USB (PC, Mac og Android) og i standard udgaven højkvalitets udgang via både lille og stort hovedtelefonjack med impedans valg samt 4-polet balanceret XLR stik. Den fås også i en udgave med kun 2 standard 3-polede balancerede XLR stik.
Der er indbygget genopladeligt batteri, og bruges den med den eksterne strømforsyning kan den også lade den tilsluttede smartphone samtidig.

   
 
   

MixerFace iPhone interface
til reporteren, musikeren osv.

 

CEntrance MixerFace

CEntrance MixerFace med spartphone
 

Made for iPod, iPad, iPhone

   

iDimserne er geniale til at opbevare, redigere og på anden måde processere højkvalitets lyd, men hvordan kommer man ind og ud på en nem måde?
MixerFace er en helt ny enhed, som giver hidtil usete muligheder for reportere, musiker og alle andre, som skal interface til nutidens digitale lydenheder.
Enheden har højkvalitets indgange for mikrofon (med Phantom power), linie og Hi-Z for guitar og bas med gain, LED niveauvisning og kvalitets limiters. Og der er naturligvis også en højkvalitets hovedtelefon forstærker.
Den kan tilsluttes direkte til iPhone/Pod/Pad, og omdanner den dermed til en komplet professionel lydoptager/afspiller - eller til broadcasterne også sende enhed. Man kan oven i købet spænde sin iPhone direkte oven på kabinettet med de simple, men geniale spænder, der følger med.
MixerFace forventes klar til levering i slutningen af året - men vi er blevet lovet en beta-model på MonitorExpo i TAP1 den 5.-6. november.
Vi vil også i løbet af oktober have fuld beskrivelse og data her på vores hjemmeside - vi arbejder på at få alle de nye produkter op hurtigst muligt.


Se CEntrance på

Internet radio med prof. features

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Oktober 2014

 

 

Interstage - pro audio with a smile

Link til Interstage hovedmenu