Ingen skarpe priser her -
men masser af runde, bløde supertilbud

 

Jule-nytårs-afskrivnings-lokkemadliste

Glad julenisse

Et af de helt store mode-udtryk har på det seneste været "skarpe priser". Det synes vi ikke er særlig godt, for sådan nogle kan man nemt komme galt afsted med - blandt andet ved at skære sig på dem.

Så i stedet for sådan nogle har vi lavet en tilbudsliste med masser af gode tilbud med lave, runde priser.
Der er stort set noget indenfor alle genrer, og alt sammen sat meget ned. Nogle enkelte ting er demo modeller, som vi har haft med på udsitlling, men altså ikke "brugte" enheder.

Og husk, at beløbsgrænsen for straksafskrivninger af småanskaffelser i 2023 er 32.000kr. (ex. moms for momsregistrerede virksomheder).

 

Cedar DNS-4 live dialog rens med kæmpe rabat

 

Cedar Audio logo

 

 

Cedar Audio DNS-4

Vi har sammen med Cedar Audio lavet et helt utroligt godt "end of the year" tilbud på deres nye DNS-4 Dialogue Noise Suppressor - faktisk hele 30% rabat! Men kun et begrænset antal og i en begrænset tid.

DNS-4 er en utrolig kompakt real time enhed med fire indgange (to med mic/line og to som line). Den passer derfor perfekt i lydtasken, med kameraet, til konferenceanlæg, mindre PA anlæg osv. og fjerner effektivt støj som trafik, vind/vejr, aircon, publikums- og scenestøj, overhør mellem tæt placerede mikrofoner osv., helt uden at ændre på den menneskelige stemme.

Den har auto LEARN funktion, så den konstant og automatisk tilpasser sig omgivelserne - men med brugerindstilling af hvor meget støj, den skal fjerne. For er det til broadcast, så skal et interview på en byggeplads jo ikke lyde, som om det er optaget i et lyddødt rum. Men taleforståeligeheden skal op og baggrundsstøjen ned.

Og det hele sker naturligvis uden nogen form for processor delay, så der er ingen sync eller medhørts problemer. Den kan indskydes hvor som helst i signalkæden helt problemfrit.

Cedar DNS anvendes af alle de største broadcastere, teatre, konference/kongres faciliter osv. - heriblandt DR, TV2, TV3, TV-Nord, TV Lorry, TV2 Bornholm, KNR, Kringvarp, NEP, Det Kongelige Teater, Nørrebros Teater, Aalborg Kongres Center, Novo og mange flere.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se alle vores runde, bløde tilbud.

Klik på det blå link her og se mere om Cedar DNS-serien samt den nye revolutionerende VoicEX plugin med AI baserer stemmerens:

 

Cedar Audio lydrens produktside

 

 

Zaxcom mixer/recorder og Digital Wireless systemer

 

Zaxcom Digital Wireless sendere

 

Zaxcom Nomad er en 16-spors optager med digital mikser, fuld matrix til både analog og digitale ind/udgange og en masse faciliteter, naturligvis automix og alt hvad man kan forvente. Udover det har den også indbygget trådløst tidskode netværk, returlyd til scripter og guide track på semipro kamera og en land række geniale faciliteter.
Vi har en demo enhed, som vi sælger sammen med RX-12 modtager modulet, der integrerer op til 12 Zaxcom Digital Wireless modtager kanaler (der hver kan være mono eller stereo) og komplet med fælles scanning og remote betjening af Zaxcom sendere, herunder styring af gain på senderens forforstærker direkte fra mikserens potmetre.

Demo sættet er bestykket med 3 dobbelt modtager moduler (men kan udvides til 6 dobbelt modtager moduler).
På listen er der også det kompakte
FP8 modul med 8 ekstra potmetre til Nomad m.m.

Digital Wireless mikrofon links med indbygget recorder, tidskode, remote betjening og alle faciliteter. Både den klassiske TRX med AA batterier og ZMT-4 micro sender med strømforsyning til alt - fra 3V til Phantom power.Og naturligvis deres nye, kompakte MRX receiver modul til modtagelse fra op til 4 sendere (mono eller stereo).

ERX3 kompakt IFB og tidskode modtager til medhør, scripter, osv.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se alle vores runde, bløde tilbudspriser.

  Masser af mikrofoner og tilbehør i alle prisklasser

 

Microtech Gefell logo  RØDE logo  Voice Technologies logo

 

Ambient logo  DPA logo

Der også masser af mikrofoner i alle niveau'er - bl.a.:

Microtech Gefell super mikrofoner - fra klassiske modulære over studie vokalmikrofoner og stereo sæt til deres top of the line vintage rørmikrofon med M7U kapsel.

RØDE hånd-, kamera- og shotgun-mikrofoner samt holdere, pelse, zeppelinere og forskelligt tilbehør.

Ambient højkvalitets og meget kompakte/lette kameramikrofoner samt adaptorled for sammenkobling af hånd/hoveder af forskellige mærker.

Voice Technologies hoved/bøjle mikrofoner og klipsmikrofoner i vandtæt udførelse.

DPA klips- og grænseflade/PZM mikrofoner.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se alle vores runde, bløde tilbudspriser.

 

Sammenkobling, monitors og broadcast enheder

Sonifex logo

 

Sonifex Reference Monitor logo

Vi har også ryddet op i sammenkoblingsboksene - for der er naturligvis ikke så meget run på dem i disse IP tider. Så man kan gøre et rigtig godt køb indenfor
Analog/digital audio og video interfaces som convertere, splittere, input selectors, forforstærkere og meget andet indenfor

Rack monitors med analog, AES/EBU og embedded SDI med masser af faciliteter og højeste kvalitet.

Broadcast modtagere/kodere i mange versioner, både til internet radio, FM og DAB samt RDS encoder.

PC DAB modtager kort. Genialt PCIe kort til modtagelse af DAB/DAB+ ensemble.

Telefon interview enhed med tilslutning til POTS analog linier og GSM mobiler, naturligvis til spotpris.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se alle vores runde, bløde tilbudspriser.

  Ambient tidskode enheder

Ambient logo

Ambient Lockit enhederne har været branchens foretrukne tidskode system i over 25 år, og med ACN (Ambient Clockit Network) i alle enhederne får man fuldautomatisk trådløst netværk mellem enhederne. Vi har lavet runde, bløde priser på både Master Lockit og den klassiske ACL-204 - og nok verdens sidste tranceiver til deres gamle TC link.

 

Klik på det blå link nederst på siden og se alle vores runde, bløde tilbudspriser.

 

 

Super runde og bløde priser - tilbudsliste

December 2023