Fantastisk anmeldelse af

Cedar VoicEX stemme-rens:

"Anbefales ubetinget"

 

ProAV Magasinet har testet og siger klart:

"VoicEX klarede det uendelig bedre"

Cedar Audio voicEX Voice Extractor

 

 

Cedar Audio VoicEX på ProAV Expo 2023

 

Cedar VoicEX på ProAV Expo i Brøndby Hallen

Det er altid dejligt at vise nye produkter på en udstilling som ProAV Expo i oktober måned. Og når man så står med noget, som man selv synes er fantastisk, så er det endnu bedre.

Men det allerbedste er nu engang at høre det fra andre, der har tilgået produktet kritisk og sammenlignende.
Og det er lige præcis, hvad der er sket med Cedar VoicEX. Ikke bare har vi solgt det til meget forskellige typer kunder, som melder utrolig positivt tilbage.
ProAV Magasinet's JOS Svendsen har også testet det nye plugin i november nummeret af bladet. Og han starter med at spørge sig selv, hvorfor man overhovedet skal overveje at købe et plugin fra Cedar, når der allerede er den slags med i mange video redigeringsprogrammer som f.eks. Final Cut Pro, DaVinci Resolve og Premiere Pro.

Men hans svar kommer klart efter grundig og sammenlignende test af de forskellige løsninger. Som han skriver "Cedar har et magisk forhold til stemmeisolering", ligesom han roser VoicEX for at være så super simpel og hurtigt at bruge:

"Cedar VoicEX kræver ingen analyse af lydfilen, og de to kontroller er enkeltheden selv. I alle test vandt Cedar på dæmpning af baggrundsstøj – helt suverænt."

Og konklusionen kunne ikke være flottere:

"Naturligvis skal man prøve på at begrænse baggrundsstøj. Men det kan være svært i den virkelige verden, hvor man ikke altid er herre over tingene. Og her er Cedar VoicEX den suveræne hjælp. Vi har simpelthen ikke hørt noget bedre. VoicEX er tilmed nemt at bruge. 

Det bevarer stemmens kvalitet og fjerner mere støj end noget andet plugin, vi har hørt. Og det betyder, at man hurtigt sparer massevis af tid i lydarbejdet, og så er prisen snart tjent hjem.

Anbefales ubetinget."

 

Brug linket her og læs hele anmeldelsen og hør de sammenlignende testoptagelser:

 

 

Cedar VoicEX fortsætter 30 års kontinuerlig

førerposition indenfor rensning og forbedring af lyd

Cedar Audio voicEX Voice Extractor

 

 

 

 

Lyt til Cedar VoicEX eksempel

 

 

 

Cedar Audio voicEX Voice Extractor

 

Se Cedar VoicEX introduktionsvideo

Cedar VoicEX er et nyt AI baseret plugin, der er så tæt på en tryllestav, som man kan komme det. Eller måske rettere: to trylleknapper.

For der er ingen behov for analyse, footprint, testkørsel eller andet:

Der er kun knapper:

Voice

Noise

Og så kan man bare skrue op eller ned for de to dele efter behov og ønske. Det eneste, man skal gøre er altså at bestemme balancen mellem de to - fra ren stemme til nul stemme og det samme for "resten", uanset om det er vind/vejr, trafikstøj, rumklang, overhør eller andet signal.

Naturligvis uden at det ændrer noget på det, der er tilbage. Stemmen lyder fuldstændig, som hvis den havde været optaget under optimale forhold - ingen pumpen, dynamik- eller frekvens-ændring. For der er ikke bare tale om en multibånds compressor, gate eller equaliser, den er baseret på Cedar's prisvindende algoritmer, der bl.a. har høstet Academy Award (Oscar), Emmy, IABM Award og to Cinema Audio Society Awards.

Man kan selvfølgelig også gøre det modsatte: fjerne stemmen helt fra optagelsen og kun have alt det andet tilbage.

VoicEX kalkulerer hele tiden algoritmen til, hvordan det skal gøres, så selvom lydbilledet ændrer sig, er resultatet perfekt uden behov for brugerbetjening.

Nu kan alle de mange interviews, videoreportager osv., der ikke lige havde så meget fokus på lyden under optagelsen, blive iorden.

Og enhver med eller uden interesse og kendskab til lyd kan få det rigtige resultat. Som altid med Cedar plugin's sker det hele i real time, og man hører præcis, hvad man gør med det samme.

Cedar VoicEX kører som plugin til VST, AAX og AU, så den kan anvendes på stort set alle de populære audio- og video redigerings-systemer uden problemer.

 

Hvad med de andre produkter på markedet?'

Og ja, der er allerede andre AI produkter, der er beregnet på det samme. Men som altid er der forskel på tingene - hvad anmeldelsen ovenfor også klart har konstateret. For det er ikke nok at udvikle en AI funktion, der ved, hvad stemme og støj er. Der skal også en avanceret algoritme til at udføre processen bagefter. Og her hører man tydeligt de 30 års erfaring og fører-position.

 

Prøv selv Cedar VoicEX.

Klik på playeren til venstre for at høre et eksempel på VoicEX arbejde.

Og vil I prøve VoicEX på jeres eget materiale, så send os en mail med jeres iLok konto, så lægger vi en 14 dages trial licens på den, så I kan arbejde med den selv. Bare ring, send en mail eller brug formularen her:

Kontakt os for demo licens

men husk at skrive jeres iLok konto i tekst feltet.

 

Fantastisk End-of-Year tilbud på Cedar DNS-4

real time stemmerens til film, TV, radio, streaming, konference, koncerter o.m.m.m.m.

Cedar DNS logo

 

Cedar DNS-4

 

Til live brug er Cedar DNS (Dialogue Noise Suppressor) serien det optimale valg med deres fuldautomatiske hardware enheder til rensning af den menneskelige stemme i real time uden nogen processor delay, så ingenting ude af sync på grund af DNS'erne..

Ingen indviklede indstillinger, test målinger eller andet, og ingen ændring af stemmen.

Lyd ind, lyd ud, tryk på LEARN, og den analyserer og tilpasser sig automatisk og dynamisk til omgivelserne..

Man kan naturligvis selv vælge, hvor meget støj, man vil fjerne. Det er jo ikke altid, at man ønsker en "studielyd", hvis det nu er en reporter, der står i et supermarked eller ved en motorvej.

Men man behøver ikke bekymre sig om hvordan den renser - det styrer den avancerede algoritme helt af sig selv, og forstyrrende lyde som vind/vejr, trafik, knirkende gulve, ventilatorer, lyshet-brum, publikum, overhør mellen kanaler, for meget rumklang, feedback osv.

DNS kan naturligvis ikke tage ulden ud af munden på politikere, men den kan gøre det tydeligt at høre den, for taleforståeligheden forhøjes markant.

Så Cedar Audio DNS er perfekt

* i lydmandens taske eller direkte på kameraet

* i det lille PA anlæg til talerstolen/scenen

* i radio/TV studiet

* i live streaming sættet

* i AV installationen

* i post production studiet

* på film settet

* på stadion

Hardware serien består af tre forskellige DNS enheder:

DNS-2 med to kanaler analog og AES/EBU

DNS-4 med fire kanaler analog og AES/EBU

DNS-8D med 8-kanaler i 19" rack enhed med AES/EBU og Dante.

 

TILBUD PÅ DNS-4. Vi har sammen med Cedar lavet et helt specielt End-of-Year tilbud på DNS-4, hvor vi har rundet prisen af med kæmpe rabat, så den kommer ned tæt på det samme som lillesøster DNS-2. Se vores tilbudliste eller kontakt os for yderligere info - men vær opmærksom på, at det kun er et begrænset antal enheder og kun begrænset tid..

 

Super runde og bløde priser - tilbudsliste

 

 

Cedar Studio plug-in til AAX, VST og AU

Cedar Studio plug-in suite

Cedar Studio er en suite af AAX, VST2, VST3 og AU plug-ins, der også indeholder DNS modulerne samt en række andre avancerede og unikke processor/moduler, der hver for sig er uovertrufne på sit felt.

De kan således anvendes både i post production samt f.eks. DNS som plug-in's til mikserpultene ved livelyd, da der ikke er processor delay i dem.
Studio DNS er den mest berømte, og består af både DNS-One og DNS-Two.

Studio Restore pakken, der består af 8 forskellige moduler, herunder Declick, Decrackle, Dethump, Debuzz, Declip, Auto Dehissing og en Adaptive Limiter.
Retouch er den ultimative tryllestav til lyd og efterlignet af mange andre producenter - men aldrig overgået.
Kontakt os få eventuelt en Cedar Studio 14-dages trial licens lagt på din iLok konto.

Brug formularen her:

Kontakt os for demo licens

men husk at skrive jeres iLok konto i tekst feltet.

 

 

 

Produktside om Cedar Audio

 

December 2023