Microtech Gefell og hornmusik

Øresnegle i mange udgaver
og (meget) vandtæt klipsmikrofon

 

Voice Technologies har øresnegle til alle brugere

Voice Technologies VT600D

Voice Technologies VT-600 serie anvendes stort set overalt i broadcast branchen for diskret og påligeligt medhør og intercom. Serien indeholder efterhånden mange forskellige modeller - heriblandt med lavimpedante drivere til radio-enheder, der ikke giver et særlig kraftigt udgangs-signal, og der er ligeledes en lang række forskellige ørepropper i serien.
Nu fås klassiske VT-600 også i en "D" udgave ser Voice Technologies en ny version af den:
VT-600D (for detatchable) har et stik og kan nemt deles ved selve transduceren. Det giver mulighed for, at værter og gæster ikke bare kan have deres egen prop, men at hele den akustiske slange inkl. knæled og øreprop nemt og hurtigt kan skiftes.

VT610TC er en lavimpedant (32Ohm) model, specielt velegnet til intercom, radioer og andet, der ikke har så mange kræfter til at drive neglen.

Kom og se et stort sortiment af Voice Technologies.

 

Klips mikrofoner af alle typer - både meget små, og
nu også "endnu mere vandtætte "

Voice Technologies VT-500X

Voice Technologies VT-500X - testet 1m under overfladen i 24 timer

VT500 serien har et godt stykke tid indeholdt en "W" model for water proof. Og nu kommer den også i en "X" model for extreme.
Ikke alene er den nu IPX8 certificeret - det betyder 24 timer i 1m under vandoverfladen - men den har også fået endnu stærkere kabel, stik og samlinger, så den kan modstå endnu hårdede fysisk påvirkning. Den er således perfekt ikke bare til brug ved f.eks. vandsport, men også i teater og livebrug, hvor sved og meget rå mekanisk belastning ikke kan undgås.
VT403WA er "kun" IPX7 certificeret - dvs. en halv time i 1meters dybde - har længe været meget populær til teaterbrug pgra. sin meget kompakte størrelse, der kun er 3,1mm i diameter.

 

 

Se Voice Technologies på ProAV Expo stand 63

Oktober 2023