Microtech Gefell og hornmusik

Nye logohætter i hele Norden

 

Interstage er Nordens største vindhætte specialist

 

Vores seneste vindhætter i brug

Det er snart 20 år siden, at vi startede med at levere vindhætter med logo til de største broadcastere i Danmark, og siden er udviklingen kun gået én vej. Markedet vokser og vokser, og vi leverer langt størsteden af alle logo-hætter i hele Norden - fra små YouTube're, niche web-kanaler og éndags events til de store nationale broadcastere - fra enkelt stk. til flere hundrede ad gangen.
Udover hele TV2 Danmark's nye logoprofil har vi siden sidst leveret hætter med logoer som bl.a. TV2 Bornholm, TV2 Østjylland, TV2 Kosmopol, Sveriges Radio, Sveriges Television, TV2 Norge, Siminn Island, Natholdet, Aftenshowet, Altinget, BT, Ekstra Bladet, Mit Vestsjælland, Sydsvenskan HD, Enebakk Avis, SE og HØR Norge, Rød Løper, Reality Portalen, Østlendingen, r8Dio, Podimo Danmark, Podimo Norge, Mottaket Media, Cutting Room Norge, RUC, Studentinord, Nord Universitet, Red Bull, NOVO, Cowi, Deloitte, 3, Power, Elkjøp / Elgigangen, Ponsse, Redress, ALDI, Studentpakken, Lunar, Nor-Shipping, Bjørneparken, Abelia, Kom i Snakk, eLYLY, Nordic Business Forum, Elisa Esport, Bet 25, Derby 25, Blast, Dreamhack, eDivisie, FCK, Lyngby Boldklub, FC Roskilde, Svøm Danmark, Holmekollen Skifestival, Islenskur Toppfotbolti, Norway Cup, Irish Racing og en lang, lang række andre.

 

Få stationens logo med under pelshætten

og under de tvungne turneringshætter

Interstage Fluffy-Flags

 

   Fluffy-Flags sammen med pelshætter

Under-flag. Flere og flere af de store sports-turneringer vil nu ikke lade TV-stationerne bruge deres egne hætter på stadion, men udleverer i stedet hætter med turneringens logo.

Derfor laver vi nu runde og tre-sidede "under-flag" med stationslogo, så man stadig kan brande sig selv.

Se eksemplet til venstre med TV2 Norge flad under Champions League hætte.

Fluffy-Flags er et mikrofonflag af skum, der er lavet specielt til at montere under de kendte pelshætter fra Rycote, Bubblebee, RØDE og andre store mærker, uanset om det er de korte til håndholdte eller de lange til køllemikrofoner, som vist til venstre.

Og de kan naturligvis leveres flocked i præcise farver og med logo, fuldstændigt som de almindelige vindhætter.

 

Nu også express levering af små antal

Vindhætte layouts

Som noget nyt kan vi tilbyde express levering af små antal af de mest brugte hætte-facon'er. Medens normal leveringstid er 3-4 uger, kan vi mod et mindre express gebyr til fabrikken og transport få dem til os indenfor en uges tid.

Og er det total panik, så kan vi også nogle gange lave en ultra-express levering, men der må vi se mulighederne fra gang til gang.

Under alle omstændigheder, så spørg endelig, også selvom det er i allersidste øjeblik.

 

Hvad skal vi bruge for at komme igang?
Proceduren er, at kunden sender os en mail med:
* Logoet i vektoriseret fil format
* Pantonekode, hvis selve hætten ønskes i en speciel farve
* Information om hvilke mikrofoner, hætterne skal anvendes på

* Cirka hvor mange, der skal bruges.
Så kommer vi tilbage med et layout forslag på en pdf fil samt et uforpligende tilbud.
Før vi har logoet kan vi desværre ikke give tilbud, da der er en del parametre, der indgår i prisudregningen.

 

Antal og mængderabat
Vi kan lave lige så mange eller lige så få hætter, I skal bruge. Så mindste antal er ét stk., men de fleste vælger at bestille to stk., selvom de kun skal bruge ét. For dels er det ærgerligt, hvis der er en, der hælder kaffe på den eneste, og dels koster nr. to normalt ca. en fjerdedel af nummer ét - den første er jo altid den dyreste.

Og har I brug for flere forskellige modeller eller logos, så udregnes mængderabatten af det totale antal hætter i samme ordre.

 

 

Se eksempler på vores vindhætter på ProAV Expo stand 63

 

 

Produktside om vindhætter med logo

 

Oktober 2023