Husk logohætter til valgkampen

- og nu også logo til pelsene

 

Vi er den førende leverandør af vindhætter med logo
- til alle typer store og små kunder

 

Vores vindhætter i brug

 

 

 

 

 

 

Selvom det i skrivende stund ikke er udskrevet, så kan ingen være i tvivl om, at valgkampen allerede er begyndt.

Og uanset om den foregår ved fysiske møder, indslag i flow-TV eller via Social Media og andre on line kanaler, så bliver der talt og talt og talt i mikrofoner.

Ligesom TV stationerne naturligvis har det, så vælger flere partier og interesseorganisationer også at bruge logo-hætter til alle disse events - for hvorfor kun have logoet på jakken, rollups, flag og pamfletter, når de kan være i billedet sammen med hovedpersonen.

Interstage har fra lanceringen for mere end 15 år siden været den absolut førende leverandør i de nordiske lande, når det gælder vindhætter med logo. Vi forsyner alt fra små niche web-kanaler til de store nationale broadcastere - fra enkelt stk. til flere hundrede ad gangen.


Vi har gennem årene leveret hætter med logoer som bl.a.

DR, TV2 Danmark, TV2 Lorry, TV2 Fyn, TV2 Bornholm, TV2 Østjylland, TV2 Nord, Sveriges Radio, TV2 Norge, KNR, Kringvarp Føroya, 24syv, Radio 4, The Voice, Ritzau, Berlingske Nyhedsbureau, Børsen, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, BT, Altinget, Billed Bladet, Se & Hør, Nordjyske Medier,

Aller, Egmont Publishing, Jyske Vestkysten, Århus Stiftstidende, Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Fyns Amts Avis, Fyns Stifttidende, Helsingør Dagblad, Avisen Danmark, Dagbladet Hostebro/Struer, LIV, Folkebladet Lemvig, Dagbladet Ringkøbing Skjern, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Statsministeriet, Miljøministieriet, SKAT, United Nations og en lang, lang række andre, herunder sportsklubber, erhvervsvirksomheder, interessegrupper, Social Media kanaler osv.

 

Nu også logoflag til brug med pelshætter
fra Rycote, Bubblebee, RØDE osv.

Interstage Fluffy-Flags

 

   Fluffy-Flags sammen med pelshætter

Vi laver logohætter til alle typer mikrofoner. De meste almindelige er naturligvis de håndholdte (trådløse eller med ledning), men vi laver også til headsets, kameramikrofoner, svanehals/talerstole, iPhones og alle mulige andre mikrofon/optage systemer.

Indtil nu har der dog ikke været en løsning til brug med de pelshætter, som ofte anvendes til udendørs interviews, hvor det danske vejr gør det umuligt at nøjes med de normale skumhætter.

Windjammers, Softies, Deadcats og flåede kaniner er nogle af de mange navne, de pelsede enheder har, men fælles for dem, at man jo ikke rigtig kan sætte et logo på selve pelsen.
Men nu kan vi tilbyde en løsning, så man alligevel kan vise fanen, selvom det er blæsevejr.
Fluffy-Flags er et mikrofonflag af skum, der er lavet specielt til at montere under de kendte pelshætter fra Rycote, Bubblebee, RØDE og andre store mærker. Og de kan naturligvis leveres flocked i præcise farver og med logo, fuldstændigt som de almindelige vindhætter.

 

Hvordan, hvor mange og hvor hurtigt

Vindhætte layouts

Hvad skal vi bruge for at komme igang?
Proceduren er, at kunden sender os en mail med:
* Logoet i vektoriseret fil format
* Pantonekode, hvis selve hætten ønskes i en speciel farve
* Information om hvilke mikrofoner, hætterne skal anvendes på

* Cirka hvor mange, der skal bruges.
Så kommer vi tilbage med et layout forslag på en pdf fil samt et uforpligende tilbud.
Før vi har logoet kan vi desværre ikke give tilbud, da der er en del parametre, der indgår i prisudregningen.

 

Antal og mængderabat
Vi kan lave lige så mange eller lige så få hætter, I skal bruge. Så mindste antal er ét stk., men de fleste vælger at bestille to stk., selvom de kun skal bruge ét. For dels er det ærgerligt, hvis der er en, der hælder kaffe på den eneste, og dels koster nr. to normalt ca. en fjerdedel af nummer ét - den første er jo altid den dyreste.

Og har I brug for flere forskellige modeller eller logos, så udregnes mængderabatten af det totale antal hætter i samme ordre.

 

Leveringstid. Normal leveringstid er ca. 4 uger, men nogle gange har vi mulighed for at lave express levering fra fabrkken mod et tillægs-gebyr. Så spørg altid, selvom I skal bruge dem "igår". Men husk, at vi kan ikke give tilbud (hverken med pris eller leveringstid) før vi har logo og oplysninger som beskrever ovenfor. 

 

Mød Foam Conversion på IBC stand 8.D81

 

 

Produktside om vindhætter med logo

 

September 2022