Nu også logo sammen med pelshætter
og masser af nye skumhætter

 

Logo mikrofonflag til brug med pelshætter
fra Rycote, Bubblebee, RØDE osv.

Interstage Fluffy-Flags

 

   Fluffy-Flags sammen med pelshætter

Stort set alle broadcastere bruger nu vindhætter med logo. Men i Danmark gør vejret, at man ofte nødt til at bruge pels-hætter i stedet for de normale skumhætter. Windjammers, Softies, Deadcats og flåede kaniner er nogle af de mange navne, de pelsede enheder har, men fælles for dem, at man jo ikke rigtig kan sætte et logo på selve pelsen.
Men nu kan vi tilbyde en løsning, så stationerne alligevel kan vise fanen, selvom det er blæsevejr.
Fluffy-Flags er et mikrofonflag af skum, der er lavet specielt til at montere under de kendte pelshætter fra Rycote, Bubblebee, RØDE og andre store mærker. Og de kan naturligvis leveres flocked i præcise farver og med logo, fuldstændigt som de almindelige vindhætter.

Introduktionstilbud. I juni og juli kører vi introduktionstilbud på Fluffy-Flags med logo med 25% rabat. Kontakt os for tilbud.

 

Vi er den førende leverandør af vindhætter med logo
- til alle typer store og små kunder

 

Nye vindhætter i brug

Interstage er den absolut førende leverandør i de nordiske lande, når det gælder vindhætter med logo. Vi forsyner alt fra små niche web-kanaler til de store nationale broadcastere - fra enkelt stk. til flere hundrede ad gangen.

Og både til almindelige håndholdte mikrofoner, kamera- og headset-mikrofoner, iDimser - og nu også pelsdyr.
Vi har siden sidst leveret hætter med logoer som bl.a.

 

DR, TV2 Danmark, TV2 Lorry, Sveriges Radio, 24syv, BT, Ekstra Bladet, Aller, Egmont Publishing, Jyske Vestkysten, Århus Stiftstidende, Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Fyns Amts Avis, Fyns Stifttidende, Helsingør Dagblad, Avisen Danmark, Dagbladet Hostebro/Struer, LIV, Folkebladet Lemvig, Dagbladet Ringkøbing Skjern, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Bergen Avisen, Dagbladet, Sydsvenskan, Dalane Tidende, Nybyggerne, Pluto TV, Sport Live, Podimo, TV Glad, TV Bra, Danmark C TV, TV Medie Produksjon, F3 Medier, Biovisjon, Suora Broadcast, Metronome Productions, Small Shoes, Blast, FaceOff, Bjerringbro Silkeborg Håndbold, Telia Norge, 3F, ISS, Power, Ernst & Young, Copenhagen Fashion Week, A-Lehdet, Foam og mange flere.

 

Hvordan, hvor mange og hvor hurtigt

"Wall of vindhætter"

Hvad skal vi bruge for at komme igang?
Proceduren er, at kunden sender os en mail med:
* Logoet i vektoriseret fil format
* Pantonekode, hvis selve hætten ønskes i en speciel farve
* Information om hvilke mikrofoner, hætterne skal anvendes på

* Cirka hvor mange, der skal bruges.
Så kommer vi tilbage med et layout forslag på en pdf fil samt et uforpligende tilbud.
Før vi har logoet kan vi desværre ikke give tilbud, da der er en del parametre, der indgår i prisudregningen.

 

Antal og mængderabat
Vi kan lave lige så mange eller lige så få hætter, I skal bruge. Så mindste antal er ét stk., men de fleste vælger at bestille to stk., selvom de kun skal bruge ét. For dels er det ærgerligt, hvis der er en, der hælder kaffe på den eneste, og dels koster nr. to normalt ca. en fjerdedel af nummer ét - den første er jo altid den dyreste.

 

Leveringstid. Normal leveringstid er ca. 4 uger, men nogle gange har vi mulighed for at lave express levering fra fabrkken mod et tillægs-gebyr. Så spørg altid, selvom I skal bruge dem "igår". Men husk, at vi kan ikke give tilbud (hverken med pris eller leveringstid) før vi har logo og oplysninger som beskrever ovenfor.