IBC  logo Se det på IBC 2019:

Ny tidskode enhed og
plug-in til Adobe Premiere Pro for
one-click import af alle metadata

 

The Lockit - ny tidskode netværks enhed

Ambient ACN Lockit

Ambient Lockit enhederne har været branchens foretrukne tidskode system siden introduktionen for over 25 år siden.
Og med implementeringen af ACN (Ambient Clockit Network), der gav fuldautomatisk trådløst netværk mellem enhederne, blev tingene endnu nemmere.

Så kom Master Lockit, der integrerede alle metadata i én og samme enhed, tilgængelig for hele produktionen fra scripteren på optagelse til post production. Og nu viser Ambient så deres nye enhed - simpelthen kaldet Lockit.
En yderst kompakt enhed, naturligvis kompatibel med hele ACN serien og med lynhurtig og nem brugerinterface, som gjorde deres mindste NanoLockit så populær.
Den nye Lockit har genopladeligt batteri og to LEMO stik, der giver et væld af muligheder, herunder multi kamera, genlock og tidskode, samt naturligvis opsamling af alle metadata fra kamera og lydoptagere.
Som altid fra Ambient en ny enhed med masser af geniale funktioner og faciliteter.

 

Ét klik importerer alle produktionens metadata
direkte ind i Adobe Premiere Pro redigeringen

Ambient plugin til Adobe Premiere Pro

Ambient viser også for første gang deres nye plugin til Adobe Premiere Pro, der giver mulighed for ved ét enkelt klik at importere samtlige metadata fra hele produktionen, direkte ind i redigeringen.
Ambient Master Lockit samler løbende metadata op fra de enkelte Lockit enheder - ikke bare start/stop tider, men også data som spornavne og scene/take/note data fra lydoptageren og alle tilgængelige kamera/linse metadata fra f.eks. Arri, Red m.fl.

Alle data kan exporteres i det ønskede filformat som ale, xls, xml, pdf osv.

Og Lockit Script software giver fuld digital scripter faciliteter uden behov for daglig overførsel fra papir til computer. Det giver så mange fordele på optagelsen og en kæmpe besparelse efterfølgende.

Import til Adobe Premiere Pro. Når man så skal i gang med redigeringen, så tager det ikke mere end ét enkelt klik, så er alle disse data importeret på én gang. Så nemt kan det gøres!

 

Se Ambient's video om Lockit Script software HER

og kom og se hele workflowet og alle enhederne på deres IBC stand.

 

Og hele resten af Ambient programmet:
boomstænger, mikrofon tilbehør og andet på IBC

 

Ambient har naturligvis hele sortimentet af tilbehør med på IBC, herunder deres berømte boom stænger og mikrofon tilbehør og meget mere.

 

 

Ambient på IBC, stand 12. E33

September 2019